М'ясомаркет – це універсальний маркет, де відвідувачі
можуть придбати не лише м'ясо найвищої якості,
а й готові страви
СИРНИКИ
Твій ідеальний сніданокКОТЛЕТА ПО-КИЇВСЬКИ
Легендарна класикаМЛИНЦІ З М'ЯСОМ
Смачно як вдомаОСЕЛЕДЕЦЬ ПІД ШУБОЮ
Дивовижна смакотаОЛІВ'Є
Король салатівзамовляй в Glovo
Та багато інших
смачних страв
Цікаві кулінарні рішення від Шефів, які мають свій неповторний секрет смаку та особливість, яку ми відкриваємо для вас.
команда
бренд-шефів
Алекс Юсупов
Бренд-шеф МХП
Відповідає за створення та розвиток Школи м'ясних сомельє, проведення майстер-класів, розробку страв кулінарії.
Анастасія Кравцова
Шеф-сомельє МХП
Відповідає за навчання мʼясних сомельє, проведення кулінарних заходів, майстер-класів, а також за розробку нових продуктів.
Алік Мкртчян
Кулінарний експерт МХП
Автор понад 300 різноманітних рецептів, 100 з яких можна знайти на полицях Мʼясомаркету.
Аннет Амеган
Шеф-кухар МХП
Займається підбором сировини, індустріалізацією продуктів, навчанням персоналу, а також розробкою нових кулінарних продуктів.
Андрій Денисюк
Бренд-шеф напряму Street Food
Відповідає за пошук постачальників, розробку меню та рецептуру страв.
Надія Стрілець
Шеф-кухар МХП
Відповідає за розробку рецептури інноваційних кулінарних страв.
Віталій Трікіша
Бренд-шеф МХП
Займається формуванням меню, розробкою рішень для обслуговування великої кількості гостей.
Стегно з томатною аджикою
Качіаторе
Крила по-гавайськи з ананасом
Окрошка на бульйоні
Стегно Пірі-Пірі
Салат із печінкою та апельсином
Гострі крила з соусом дзадзикі
Гомілка барбекю з кукурудзою
Бургер із хрусткої курочки
Кесадилья з томатною сальсою
Чкмерулі
Борщ з грибами на пательні
Гомілка в темному пиві